Van Hier Tot Tokio

Van Hier Tot Tokio

Ziggo Sport volgt de handbaldames op weg naar de Olympische Spelen. Elke maand komt er een nieuwe aflevering. Hoe vergaat het de internationals bij hun club en wat maken ze mee tijdens een interlandweek met het Nederlands team? Je ziet het allemaal in; Van Hier Tot Tokio. Mis het niet!

Share
Van Hier Tot Tokio
 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 1

  Hoe zijn Tess en Lois omgegaan met de corona lockdown? Hoe vinden ze het om kersverse teamgenoten te zijn? En zelfs meer dan dat! En hoe gaat het bij hun club? Kijk de eerste aflevering van de documentaire serie; Van Hier Tot Tokio om erachter te komen. Ziggo Sport zocht het tweetal op in het Dee...

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 2

  De handbaldames komen voor het eerst sinds lange tijd weer samen na het behalen van de wereldtitel. Hoe kijken ze terug op dat historische moment? Hoe is de sfeer in de groep? Hoe bereiden ze zich voor op het EK en de oefeninterlands tegen Duitsland? Je ziet het allemaal in de nieuwe aflevering v...

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 3

  Hoe gaat het revalidatie traject van Delaila en Estavana na hun kruisbandblessures? En hoe bereid de rest van het team zich voor op het Europees kampioenschap in Denemarken? Je ziet het in een nieuwe aflevering; Van Hier Tot Tokio.

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 4

  Benieuwd hoe het EK is verlopen voor de handbaldames en nieuwsgierig naar kijkjes achter de schermen? Dan kun je je hart ophalen, want er is weer een nieuwe aflevering van de docuserie; Van Hier Tot Tokio. Veel kijkplezier!

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 5

  Deze aflevering is Ziggo op bezoek bij Kelly, Inger, Rinka, Laura en Merel in Dortmund. Benieuwd naar de ervaringen van Rinka, Merel en Laura in de Bundesliga? Of naar het leven van huisgenoten Inger en Kelly in Duitsland? Bekijk het in de nieuwe aflevering van; Van Hier Tot Tokio!

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 6

  In deze aflevering is Ziggo Sport aanwezig bij de Champions League wedstrijd tussen Bietigheim en Metz. Danick en bondscoach Manu komen uitgebreid aan het woord.

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 7

  Een nieuwe aflevering Van Hier Tot Tokio. Met een terugblik op onze trainingsstage van maart, waar de voorbereidingen op de Olympische Spelen begonnen zijn.

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 8

  In deze aflevering blikt Ziggo Sport terug op het drielandentoernooi van de TeamNL Handbaldames in Kroatiƫ.

 • Van Hier Tot Tokio - Aflevering 9

  In de aflevering is Ziggo Sport op bezoek bij Jessy in Frankrijk en bij Angela in Hongarije